# SJME Un abans i un després

2015-06-15

#SJME Un abans i un després

Aquest cap de setmana se celebra la 3a edició de les Súper Jornades per Mini Emprenedorsorganitzades per Superyuppies. Com ja sabeu, aquest any participo com a col·laboradora. Diuen que aquesta serà l'última edició i tant de bo canviïn d'opinió. Les SJME 2014 van significar un abans i un després en la meva vida laboral i personal. I us vull explicar per què.


Feia temps que seguia el bloc de Superyuppies. En aquell moment, necessitava un canvi de rumb. No partia de zero però, en l'àmbit laboral, tot avançava molt ràpid. Em sentia desorientada després d'una aturada temporal. Des d'aquell cap de setmana, no he deixat de reciclar i d'emprendre nous projectes.Les jornades es van celebrar en un lloc nou per a mi, Valkiria Hub Space . Em va semblar espectacular i em va encantar la decoració preparada per les Superyuppies i els seus col·laboradors.


Les ponències van anar a quin més interessant. Elisabeth Romero ens va parlar de com aconseguir que els mitjans parlin de la teva marca.¡Qué llunyà ho veia llavors! Després, van presentar un cas d'èxit en una xerrada amb Lucía Be . Era la primera vegada que jo sentia el seu nom. Després d'escoltar-la, em vaig convertir en el seu fan. Em va encantar el seu "desparpajo". Em va quedar claríssim que això d'emprendre no és gens fàcil i, de vegades, cal demanar ajuda per a aquelles tasques en les que una fluixeja. Amb la ponència de Laura Ribas , em vaig sentir molt-molt out. El màrqueting ho porto fatal i Laura ho explica tan bé que fins i tot semblava fàcil.Durant el dinar, vam aprofitar per conèixer-nos encara que es va fer molt curt. Amb la panxa plena i un embolic tremend de noms i conceptes, vaig tractar de centrar-me en les següents ponències.Marina Sala ens va donar les pautes d'una bona campanya nadalenca. 
Com marcar temps de producció, preveure comandes i enviaments i sobretot: complir terminis perquè els clients tinguin el seu regal el dia 25. Després, Elia ens va explicar com augmentar la productivitat. Finalment, Eva Mª Sánchez ens va parlar del benestar emocional. El meu cap estava a punt d'explotar.Em vaig anar a casa amb tanta informació per processar ... Sentia que em faltava molt camí per recórrer.L'endemà, totes estàvem disposades a aprendre el màxim possible. Anna Costa ens va parlar de gestió empresarial. Carolina Cristanchi ens va explicar com fer un aliat de Google Analytics. Em va fascinar Júlia Castaño de Don Fisher, amb la seva història i la seva original projecte.Després li va tocar el torn al primer home a la sala, Víctor Martín , que ens va explicar com vendre a través de les xarxes socials. Les últimes sessions prometien. Maïder Tomassena ens va donar claus per a escriure de forma persuasiva i convincent, com ella. Els consells de Heva Hernández sobre fotografia també van ser molt interessants, encara que jo encara no sé com aconsegueix fer aquestes fotos tan espectaculars.Per acabar, Montse Pujada va fer una sessió de coaching per a emprenedors i acabem trencant una fletxa de fusta amb la nou del coll. Totes vam acabar plorant, no sé si d'emoció o de cansament. La qüestió és que les SJME no deixen indiferent a ningú.Ens acomiadem amb una canya, en un ambient distès. Encara que no ens vam poder conèixer totes per falta de temps, vaig fer algunes bones amigues i, des de llavors, ens ajudem. En un altre post us explicaré qui són i quins són els seus projectes.Els col·laboradors ens van donar petits obsequis, que guardo amb molta il·lusió. Per això aquest any he volgut col·laborar amb un detall de la meva nova botiga online . Em fa feliç pensar que hi haurà alguna cosa del meu projecte en diferents llars i he preparat aquesta sorpresa amb molt d'amor.Agraeixo molt a Elia ia Gemma la feina que fan perquè persones com tu i com jo trobem per fi el nostre camí. 4sentits és, en part, fruit d'aquelles jornades.Espero que, com jo, gaudiu molt del cap de setmana i que el que aprengueu us porti molt lluny.Ens veiem a les #SJME!
Eva


* Imatges (c) Joana Noguera

Compartir

Ver todos los comentarios (5)

eva 4sentits


2015-07-07 17:09:03

Gràcies Laia, estaré encantada de que me enviis la foto ! ara miraré el teu blog jo el tinc aquests dies una mica inactiu! I així també miro a que et dediques igual podem col.laborar en alguna ocasió. Per qualsevol cosa ja saps. Una abraçada!

Laia


2015-07-01 14:15:22

Hola Eva! moltes gràcies pel teu detall. Li faré una foto i t'ho enviaré perquè vegis on l'he posat :) Gràcies també pel teu testimoni, m'has fet reviure les mateixes sensacions que a les SJMElastedition. I t'he descobert a través de la Joanna que ha penjat unes fotografies espectaculars. Abans d'obtenir-les, vaig haver de robar fotos del tag #SJMElastedition a Instagram i jo també he redactat una crònica de les darreres jornades dividida en dues parts. Si cliques al meu blog, ho podràs llegir i cotillejar. M'encantarà ampliar la meva xarxa de networking amb el teu contacte. Una abraçada i felicitats per haver-ho aconseguit (jo estoy en ello)

eva 4sentits


2015-06-18 15:34:16

Gràcias Alex! Tú fuiste la primera en ayudarme en esta aventura! Un beso Eva.

eva 4sentits


2015-06-18 15:33:30

Gràcias Alex! Tú fuiste la primera en ayudarme en esta aventura! Un beso Eva.

Alex dg


2015-06-16 22:14:16

Qué gran post Eva, me ha gustado mucho leerlo y te felicito por tu colaboración en las SJME! Un besito :)

Añadir un comentario

 (con http://)