Esperant un nadó

2015-07-13


Fa un temps vaig decidir que començaria a escriure una mica més sobre de mi al bloc i compartiria part de la meva vida en les xarxes socials. Encara he de reconèixer que, al principi, em feia por, avui m'he llançat a la piscina i vaig a explicar-vos la meva història.


Després d'uns anys de canvis i decisions, dures però necessàries, per fi puc anunciar als quatre vents que estic esperant un nadó: un nen! Sí, estic embarassada de gairebé 20 setmanes i em sento molt feliç. 


Fa anys que tenia ganes de ser mare. No ha estat un camí de roses. Arribar fins aquí ha suposat una llarga carrera d'obstacles i pèrdues.  Però, afortunadament, vaig saber reaccionar a temps i vaig decidir seguir endavant sola. Pel camí, vaig tenir la sort de trobar a la meva parella actual qui, des del principi, em va demostrar estar a l'altura de la situació i compartir la meva il·lusió. Així que vam decidir tenir un fill junts.

Com veieu, aquest any estan passant moltes coses. Primer, vaig començar amb la renovació del web i la nova botiga online, després va arribar l'embaràs, ara estic posant en marxa l'estudi-taller i espero que, d'aquí a poc, pugui anunciar una altra sorpresa que estic preparant en 4sentits mentre espero al fet que neixi el nadó.


Mentrestant, us animo a totes que lluiteu pels vostres somnis. A que continueu el vostre camí, encara que de vegades sembli una meta inabastable. I si caieu, torneu a aixecar-vos amb més ganes que mai. Sé que de vegades és difícil seguir endavant, però tot i així, intenteu-ho. Val la pena. Us ho dic jo, que porto gairebé quatre anys lluitant per aconseguir un dels meus desitjos: ser mare.


Ja us podeu imaginar, que he començat amb la decoració de l'habitació del peque. Us aniré explicant com avança post a post. De moment, us puc explicar que he heretat moltes coses de les meves nebodes ... que penso reciclar i compartir amb vosaltres en forma de tutorials DIY i decotips. Per descomptat, caurà alguna compra, que per això està 4sentits.com . Segur que la secció Kids de la botiga online creixerà amb el nadó.

Que tingueu una feliç setmana

Eva.

Compartir

Ver todos los comentarios (5)

mariona


2015-07-15 09:42:22

moooolt beeeeéeee eva!!! endavant!! i a tope!!!! un petonàs!!!!

eva 4sentits


2015-07-14 12:17:41

Gracias Maria ! No dudes que para cualquier cosa que necesite te comento.besos Eva.

eva 4sentits


2015-07-14 12:14:44

Gràcies Xènia ! Si tenim que continuar lluitant però som dones fortes!! petons!

Xènia


2015-07-14 11:46:49

Eva estoy contigo!!! Hay que creer y hacer camino para llegar donde una quiere, aunque no sea fácil y cueste a veces. Enhorabuena por el embarazo! Tengo ganas de ver todos tus consejos para la habitación del bebé ;)

Maria


2015-07-14 10:42:42

Enhorabuena Eva! Sorpresa bloguera. A disfrutar de esta nueva etapa. Cualquier cosa para la habitación del peque ya sabes, eh? ;) un abrazo.

Añadir un comentario

 (con http://)