DIY Com convertir una bobina en una taula auxiliar

2015-07-17

Des de fa uns dies, vaig començar a decorar el nou espai de  4sentits . L'estudi-taller serà un punt de trobada per als creadors de la comarca del Vallès (Barcelona). A més, aquí s'impartiran cursos de DIY.Per als tallers, volia tenir dues taules multiús i em vaig obstinar a reciclar bobines de cable elèctric. Què us semblen les dues preciositats que vaig trobar?

La humitat havia danyat la fusta i no estaven en bon estat. Encara que, amb l'onada de calor, es van assecar ràpidament i em vaig posar mans a l'obra.
Abans de començar amb el procés de restauració, les vaig desmuntar peça a peça. No us podeu arribar a imaginar la quantitat d'elles que va sortir ...
Vaig començar escatant els sobres per aplicar massilla en els nombrosos forats. Per a un acabat més rústic, es poden deixar a la vista les imperfeccions.Després de polir, omplir amb massilla i tornar a polir, va arribar la meva part preferida: pintar. Vaig escollir el color Blanc trencat  per a una i vaig dubtar entre el Turquesa i un  Verd  per a l'altra. Al final, com podeu veure, em vaig decidir pel turquesa, amb diferents acabats.

El toc final va ser l'acabat amb cera. En aquest cas, no tenia cap dubte. Vaig aplicar cera natural per a la taula blanca i cera blanca per a la taula turquesa. Cadascuna té així un punt diferent.

El resultat són aquestes taules auxiliars punt per utilitzar en l'estudi-taller de 4sentits.

Espero que us agradin i que us animeu a buscar bobines per practicar el DIY. Si no us ve de gust fer treballs manuals amb aquestes calors, recordeu que també accepto encàrrecs de mobles personalitzats.En qualsevol cas, m'encantaria convidar al meu nou estudi-taller de 4sentits. El nou espai us pot servir d'inspiració.
Bon cap de setmana!
Eva
Compartir

Añadir un comentario

 (con http://)